Sustainable

0

Tips & tricks

Documentaire: Sustainable

2016, 91 min

Op de achterkant:

Amerika wordt geconfronteerd met een voedselcrisis als gevolg van een gebrek aan winstgevendheid en educatie van de consument. Een aantal gepassioneerde personen zorgen voor de hoop om de gezondheid te handhaven van de inwoners van de VS. Chef-kok Rick Bayless, boeren en anderen bespreken de opkomst van de beweging voor duurzaam voedsel en hoe deze van invloed kan zijn op ons toekomstige eetpatroon.

Mijn mening:

Ik vind het altijd interessant om te zien hoeveel initiatieven er zijn wat betreft duurzaamheid. Grote multinationals zijn vaak logge bedrijven en hun voornaamste doel is niet duurzaam of gezond bezig zijn, maar winst maken. Veranderingen komen van onszelf, het ‘gewone’ volk.

 

Share.

About Author