Weet wat je eet

0

Tips & tricks

Boek: Weet wat je eet

Auteur: Daan de Wit
ISBN: 9789055949557

Op de achterkant:

Wat is verstandig om te eten en wat juist niet? ‘Weet wat je eet’ laat op prikkelende en toegankelijke wijze zien dat de oudste kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Gezond eten is eten zoals je lichaam zou willen dat je eet. Journalist Daan de Wit prikt mythes door en laat zien dat de huidige voedingsadviezen zijn ingehaald door nieuwe en heel oude feiten. Dankzij de concrete tips in het boek en de gedegen research die eraan ten grondslag ligt, ben je in staat om met gemak een gezond en natuurlijk voedingspatroon te ontwikkelen.

‘Een welkome, onafhankelijke, frisse kijk op gezonde voeding!’
– Dr. Remko Kuipers, arts en auteur van Het Oerdieet

‘Dit goed leesbare boek stelt kritische vragen bij de huidige manier waarop we voedsel produceren en consumeren. Ook de huidige voedingswetenschap krijgt er af en toe stevig van langs. Daan de Wit is zeer grondig te werk gegaan.’

– Renger Witkamp, hoogleraar Voeding en Farmacologie, Wageningen universiteit

‘Een verhelderende, open en tegelijk degelijk onderbouwde visie op de relatie tussen voeding en gezondheid. Het boek is een aanwinst voor de discussie over gezonde voeding.’

– Dr. Peter Voshol, medisch integratief fysioloog aan de universiteit van Cambridge (bol.com)

Mijn mening:

Zeer toegankelijk geschreven. Eindelijk antwoorden op vragen die ik had over waarom iets dan wel of niet goed voor je is en waarom je niet te kort door de bocht moet denken. Iets is niet perse goed of slecht. Verrassende insteek ook vanuit de tandheelkunde! Tanden kunnen zichzelf ook herstellen. Weten hoe? Lees dan dit boek.

Meer informatie:
http://weetwatjeeethetboek.nl

Share.

About Author