Food choices

0

Tips & tricks

Documentaire: Food choices

2016, 91 min

Op de achterkant:

Join award-winning filmmaker Michal Siewierski on his three-year journey to expose the truth about our food choices. This ground-breaking documentary explores the impact that food choices have on people’s health, the health of our planet and on the lives of other living species. And also discusses several misconceptions about food and diet, offering a unique new perspective on these issues. Featuring interviews with 28 world-renowned experts, including Dr. T Colin Campbell, Joe Cross, Dr. John McDougall, Capitan Paul Watson, Dr. Pam Popper, Dr. Michael Greger, Rich Roll, Dr. Richard Oppenlander, Dr. Toni Bark and several others. This film will certainly change the way you look at the food on your plate.

Mijn mening:

Deze documentaire geeft meer antwoorden op vragen dan andere documentaires. Wat wel jammer is, is dat de balans een beetje weg was. Het kijkt heel erg naar dat wanneer we met zijn allen veganistisch worden, de problemen in de wereld zijn opgelost. In die zin heeft het wel wat weg van Cowspiracy. Zelf denk ik dat het eten van meer groente en fruit en minder vlees een goed iets is, maar als we allemaal een keer in de week vlees zouden eten, dan krijgen we en die vitaminen binnen en is er ruimte genoeg om deze dieren humaan te behandelen. Bovendien is er dan genoeg voor iedereen.

Meer informatie:
http://www.foodchoicesmovie.com

Share.

About Author