Radijsjes uitdunnen

0

Projecten

Moestuin dag 6

-15 juni 2016-

We hebben toch besloten om de radijsjes wat uit te dunnen. Een beetje (lees: de helft) ertussenuit te halen. Om op deze manier de radijsjes wat voller te laten worden. Ze worden overschaduwd door de broccoli en de courgette. Het waren van die dunnen steeltjes met veel blad eraan en eigenlijk geen rood bolletje onder de grond. Hopelijk gaat het nu beter.

Van de moestuintjes van de Albert Heijn doen de doperwten, de radijsjes en de venkel het het beste. De watermeloen was meteen al overleden nadat we hem buiten hadden gezet. Geen idee ook of Nederland wel het land is om watermeloenen te laten groeien. Hebben die vruchten geen super warm weer nodig?

Het fruit dat het wel begint te doen zijn de aardbeien!! Lees, nog een beetje aan de groene kant, maar er is tenminste een kant! Voor nu ben ik blij.

Share.

About Author