Oprichters

Van harte welkom op de website van Sustainable Junkies!

Deze website is opgezet met als doel om een brede en persoonlijke kijk op duurzaamheid te geven. De website moet zich in de toekomst ontwikkelen tot een platform over duurzaamheid.

De blog op deze website geeft een kijkje in de persoonlijke levens van de oprichters.

Bij #zerowaste vind je alle ins en outs over onze missie om een jaar lang zonder verspilling te leven.

Bij Tips & Tricks vind je allerlei tips op het gebied van duurzaamheid en recepten voor o.a. verzorgingsproducten.

Over de oprichters:


joan-zw
Joan Wagemakers-Rikhof

Korte biografie:

Geboren in Loenen aan de Vecht in 1984. Studeerde in 2007 af aan de Reinwardt Academie als medewerker beheer en behoud. Reisde over de hele wereld. Kreeg in 2010 een dochter en studeerde daarna nog twee jaar aan de Marnix Academie.

Is getrouwd en woont sinds een aantal jaar met haar gezin in Breukelen. Daar begeleid ze hun dochter naar zelfstandigheid en schrijft en schildert ze er lustig op los. Tevens blogt ze voor Sustainable Junkies.

Op deze website zal ik via de blog mijn persoonlijke kijk geven op hoe wij een duurzaam gezinsleven proberen na te streven. Een kijkje achter de schermen als het ware. Hoe doe je dat? Waar loop je als gezin tegenaan? En hoe geef je de boodschap mee aan je kinderen?

remco-zwRemco Wagemakers

Korte biografie:

Geboren in Zoetermeer in 1989. Sinds zijn 18e zelfstandig ondernemer en werkzaam in de culturele en creatieve sector.

Remco’s werkzaamheden vinden plaats op het vlak van projectleiding, zakelijk leiding, financiën, en advisering over duurzaamheid.

Remco is getrouwd en woont samen met zijn vrouw en dochter in Breukelen.

Op deze website zal ik via de blog in kijkje geven in mijn werkzame leven als duurzaamheid consultant. Een kijkje achter de schermen als het ware.