FAQ

Webshop Sustainable Junkies

In onze webshop bieden wij een breed scala aan betalingsopties aan. Naast het handmatig overmaken van jou betaling op onze bankrekening bieden wij de meest veilige betalingsmethoden aan: Paypal + Creditcard iDEAL Bank Transfer
Ja, de betalingen aan Sustainable Junkies worden verzorgd door Mollie. Zij verzorgen ook de betalingen van hele grote andere webshops. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd. Zodra de betaling binnen is zal de bestelling direct door Sustainable Junkies verwerkt worden en geldt de gewone levertijd. Mocht je nog vragen hebben over de beveiliging van Mollie, kijk dan op www.mollie.com.
Alle internetbetalingen zijn ondergebracht bij Mollie. Zo zijn we er zeker van dat we meer betalingsopties en veiligheid aan kunnen bieden. Jouw betaling zal worden verricht aan Mollie, die de betalingen verzamelt voor ons en deze vervolgens aan ons overmaakt. Dat is de reden dat jij op jouw bankafschrift Mollie ziet staan.
Op dit moment verzenden wij uitsluitend aan klanten in Nederland
Als je een aankoop online plaatst, streven wij ernaar om het zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Alle bestellingen hebben een levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen.
Als je een product wilt ruilen of retourneren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via mail@sustainablejunkies.nl. Vermeld uw bestelnummer en de reden van ruilen of retourneren en ons team zal u met goede zorgen zo snel mogelijk verder helpen of kijk hier.
Als je niet binnen enkele minuten na bestelling een bevestiging hebt ontvangen, dan kan er het volgende fout zijn gegaan. - Jouw provider ziet onze automatische mailings mogelijk als spam, en heeft deze verwijderd/verplaatst naar de spambox - Je hebt bij de bestelgegevens een typefout gemaakt in jouw email-adres - Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen neem dan contact met ons op via mail@sustainablejunkies.nl
Ik heb een vraag, maar die staat er niet tussen. Mail hem ons via mail@sustainablejunkies.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.