Natuurlijk mooi

0

Tips & Tricks

Boek: Natuurlijk mooi

Auteur: Karin Berndl & Nici Hofer
ISBN: 9789048314126

Op de achterkant:

Van een vale teint tot futloos haar en vermoeide ogen, de biologische recepten in dit boek lossen talloze schoonheidsproblemen op. Al deze verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen, en zijn te maken voor een fractie van de kosten van kant-en-klare producten.

Probeer eens een verzorgende balsem voor superzachte lippen, een gezichtsmasker van kikkererwten en kurkuma waar je huid van gaat stralen of een heerlijke bodylotion die de doorbloeding bevordert. Er is voor elk wat wils. Verder vind je recepten voor make-upremover, lotions en nog veel meer. Deze natuurlijke recepten zijn klaar in een handomdraai en geven je een fantastisch gevoel.

Hoewel ze misschien te lekker lijken om te delen – en zo lekker ruiken dat je ze wel wilt opeten – zijn deze zalige smeersels ook perfect als cadeautje. Natuurlijk mooi zorgt er mede dankzij de prachtige foto’s en stijlvolle vormgeving voor dat je je van top tot teen geweldig voelt en er stralend uitziet.

Mijn mening

Ik vind het belangrijk om te weten wat er in een product zit en als ik het zelf maak, dan weet ik dat zeker! Ook zitten er dan enkel ingrediënten in die ik kan uitspreken en zonder vage stoffen die niet goed zijn voor je.

 

Share.

About Author