Chasing Coral

0

Tips&tricks

Documentaire: Chasing Coral

2017, 93 min

Op de achterkant:

Ondertussen zijn we ons er allemaal wel van bewust dat het over de loop der tijd nou niet bepaald beter is gegaan met onze planeet. Deze documentaire gaat nieuw licht schijnen op de bestaande theorieën en bewijst dat er heel veel moois verloren aan het gaan is. De Netflix documentaire Chasing Coral is winnaar van de audience award op het Sundance film festival en wij zien wel waarom.

Chasing Coral is een bijzondere documentaire en de opvolger van Chasing Ice, een immens succesvolle documentaire. De verwoestende effecten van klimaatverandering worden in beeld gebracht alsmede de prachtige onderwaterwereld. Filmmaker Jeff Orlowski duikt het water in om ons te laten zien wat er gebeurt met de koraal riffen op onze planeet.

“This has got to wake up the world.”

Info van: http://fhm.nl/netflix-documentaire-chasing-coral-adembenemend-mooi-en-verontrustend/

Mijn mening:

Een heldere uitleg over het klimaatprobleem onder water! De uitspraak: “Uit het oog, uit het hart” komt bij mij op bij deze documentaire. We zien niet wat er onder water leeft, dus het zal wel… Maar het is immens belangrijk!! Kijken dus.

Meer informatie:
https://www.chasingcoral.com

Share.

About Author