Consumed

0

Tips&tricks

Film: Consumed

2015, 95 min

Op de achterkant:

Consumed is a dramatic thriller that explores the complex world of genetically modified food.

The story is anchored by a working-class, single Mother on a hunt to uncover the cause of her son’s mysterious illness. A mother begins investigating and finds herself pulled into the battle between small town organic farmers and Clonestra (Monsanto), a corporation profiting from GMO’s. Interwoven are the stories of an Organic farmer, the CEO of a biotechnology corporation, two Scientists on the verge of a major discovery, and an ex-Cop caught in the middle of it all.

Mijn mening:

Interessante gedachte om een film te maken over dit onderwerp i.p.v. een documentaire. Nooit zo gedacht over de lange termijneffecten van het eten van genetisch gemanipuleerd voedsel. Tijd voor een goed onderzoek zou ik zo zeggen of een label waardoor wij zelf keuzes kunnen maken. Tijd voor goed, gezond voedsel, tijd voor een beter milieu. Laten we tijd van de macht van het geld en de grote multinationals voorbij verklaren!

Meer informatie:
http://www.consumedthemovie.com

 

Share.

About Author