Wat een rit? The Art of Creating Abundance

0

Vorige week zat het erop. De crowdfunding van The Art of Creating Abundance liep af en helaas is het niet gelukt om het doelbedrag bij elkaar te halen. Is daarmee het hele project mislukt? Zeker niet!

Ja, het is balen dat we het niet gehaald hebben, en ja dat betekent dat we voor het boek een andere weg moeten bewandelen. En ja daar zijn we ook even sacherijnig over geweest. Maar laten we eerlijk zijn, zoals Joan vorige week al schreef soms lukken projecten wel en soms lukken projecten niet. (BLOG Opgeven? Dat nooit!)

En Nee, we hebben zeer veel geleerd. Wat hebben we dan geleerd? Heel veel kennis op het gebied van de achterkant van de site, hoe werkt dat precies. Heel veel kennis over online marketing voeren. Tenslotte kun je door trial and error misschien nog wel het meest leren. Maar ook hoe kunnen we in de toekomst een volgende crowdfund campagne opzetten en welke ingrediënten hebben we nodig om die wel te laten slagen?

Onder aan de streep kunnen we de conclusie trekken dat het bouwen van een community die interesse heeft in wat wij doen, en in wat Alexander doet, veel eerdere gedaan had moeten worden en veel groter had moeten zijn. Deze mensen hebben we nu helaas te weinig weten te bereiken.

Maar niet getreurd, het boek gaat er komen, wij gaan gewoon over op plan B.

 

Share.

About Author