De weermakers

0

Tips & tricks

Boek: De weermakers

Auteur: Tim Flannery
ISBN: 9789046700976

Op de achterkant:

Door fossiele brandstoffen te gebruiken verhogen wij de concentratie van broeikasgassen in de atmosfeer, waardoor onze planeet alleen maar warmer wordt. Wat betekent dat voor ons klimaat? Hoe zal de opwarming van de aarde ons dagelijks leven veranderen?

Tim Flannery schrijft op een toegankelijke manier over zulke dringende kwesties. Hij vertelt het fascinerende verhaal van de ontwikkelingen in het klimaat gedurende miljoenen jaren en laat ons zien in wat voor kritieke toestand de wereld zich nu bevindt. Eén feit is echter onomstotelijk vast komen te staan: inmiddels maken wíj het weer. Dit nieuwe, door ons geschapen klimaat vormt een bedreiging voor de toekomst van mens en dier. (bol.com)

 

 

 

 

Share.

About Author