Niets verspillen doe je zo!

0

Tips & tricks

Boek: Niet verspillen doe je zo!

Auteur: Stépanie Araud-Laporde
ISBN: 978 94 6143 121 9

Op de achterkant:

“Weet je dat koffie prut een prima gootsteenontvetter is en bovendien nare koelkastgeurtjes verwijdert? […] Reken daarnaast eens uit hoeveel water er door verdamping wordt verspild als je zomers overdag de tuin water geeft in plaats van vroeg in de ochtend of ’s avonds laat.

Dit boek is een praktische wegwijzer om op een leuke enkelvoudige manier anders tegen dagelijkse gewonnen te kijken in en rond het huis. Dit boek staat vol energiebesparende tips en verrassende suggesties om minder te consumeren en meer te hergebruiken.”

Mijn ervaring:

Dit boek helpt mij op weg om met mijn gezin een duurzamer bestaan op te bouwen. Ik pak de tips eruit die op mijn gezin van toepassing zijn en vaak vergelijk ik het nog met dingen die ik op het internet, in andere boeken vind of in gesprekken met anderen hoor. De tips zijn leuk geïllustreerd, wat in dit geval ook vaak voor verduidelijking van de tekst werkt. Ik kon er gelijk mee aan de slag. Ik vind dat ze heeft hele praktische adviezen geeft, erbij zegt waar het te koop is en hoeveel het ongeveer kost. Het is geschreven als een naslagwerk, waar je makkelijk iets in kunt opzoeken.

Share.

About Author