Reuze broccoli en courgette

0
Moestuin dag 5

-11 juni 2016-

Help! Weten jullie nog dat ik op dag twee vertelde over het super goede idee om vier broccoli plantjes in een vak te zetten? Ze zagen er zo schattig klein uit toen we ze kochten, maar kleine kindjes worden groot. En nu woekeren ze over de hele tuin! Oké dat is licht overdreven, maar ze doen de radijsjes en de uien in de schaduw staan. Nou worden de radijsjes ook wel groot, maar de uien blijven helemaal achter. Die heb ik er dan ook uit moeten halen. Ze kwamen in het begin wel op, maar zijn nu vergaan.

De courgette wordt een beetje groot. Dat had ik niet verwacht eigenlijk. Ik had beter twee vierkante meter tuin kunnen kopen. Een voor een courgette en een voor de broccoli… Maar goed, al doende leert men.

Dus nu verder zonder uien. De aardbeien gaan ook goed. Ze zijn nog wat groen, maar ze komen eraan! Mijn dochter heeft daar nog wel het meeste zin in. Wat we wel al hebben kunnen opsmikkelen is de rucola sla. Heerlijk smaakte die! Echt een notige smaak. Zo heb ik hem nog niet geproefd uit de winkel

Share.

About Author