Wat je aandacht geeft…

0

Projecten

Moestuin dag 4

-5 mei 2016-

Elke dag gaan we wel kijken bij onze moestuin. Wat je aandacht geeft, groeit immers! En het werkt. Er komen al wat zaadjes op en de plantjes groeien al flink. Een portie geduld heb je wel nodig met een moestuin. Het groeit op zijn eigen tempo en dat is maar goed ook. Snel opgekweekte groenten smaakt nergens naar.

De radijsjes beginnen goed te groeien. We hebben ze blijkbaar veel aandacht gegeven, want het groeit iets te goed.. Of te wel, we hebben te veel zaadjes (lees: het hele zakje) gezaaid. Ik dacht dat niet alles op zou komen. Dat er een soort van failure percentage tussen zat waar ik rekening mee moest houden. Oeps! Dus niet.

Voor nu laat ik het groeien en beschouw ik het als een opstart/ oefen project. Ik heb nooit beweerd groene vingers te hebben. Maar met vallen en opstaan probeer ik ze wel te krijgen.

Share.

About Author